Noordoost-Brabantse bedrijven in MKB-top 100

13 september 2017

Nieuws

Maar liefst 11 bedrijven uit Noordoost-Brabant zitten in de landelijke MKB Innovatie Top 100. Hieronder bevinden zich vijf agrifood-bedrijven die in het verleden innovatiesubsidie hebben gekregen en/of onder begeleiding zijn (geweest) van OndernemersLift+: Dutch Quinoa Group, Concepts for Health, Boon Foodconcepts, NFDWSTD en .Dimaen BV. 

De genomineerde bedrijven uit de MKB Innovatie Top 100 zijn overal in Nederland gevestigd maar de provincies Noord-Holland (23) en Noord-Brabant (21) zijn koploper..

Op 21 september a.s. maakt de Kamer van Koophandel tijdens een congres in Nieuwegein de definitieve ranking bekend. Kijk voor meer informatie en alle 100 bedrijven op de website van MKB Innovatie Top100. I

Kaart: Verdeling genomineerde bedrijven per provincie. 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?