Noordoost-Brabantse zzp’ers krijgen een ‘oppepper’

18 september 2018

Nieuws

Op 27 september a.s. organiseren AgriFood Capital Werkt! en WSP Noordoost-Brabant het allereerste regionale ZZP Boost event. Met workshops, lezingen en inspiratietafels als ‘oppepper’, voor én door zzp’ers. Alles draait hierbij om verdieping en verbreding van talenten, nieuwe kennis opdien en vergroten van het netwerk. Het grootschalige evenement vindt plaats op de Noordkade in Veghel en wordt geopend door wethouder en initiatiefnemer Menno Rozendaal van Meierijstad.

Het ZZP Boost event is een onderdeel van het project Talentontwikkeling zzp’ers van AgriFood Capital Werkt!. In dit project worden activiteiten en instrumenten ontwikkeld om de kleine ondernemers wendbaarder en weerbaarder te maken. Deze samenwerking is uniek voor Nederland. De arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant wil daarin een voorbeeld zijn voor andere regio’s.

Lees het persbericht van 18 september 2018 en artikel in Brabants Dagblad. Er is overgens nog steeds plaats. Kijk hier voor het programma en aanmelden.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?