Omdenksessie haalt werkgevers uit comfortzone

28 februari 2019

Nieuws

Hoe als bedrijf het personeelstekort aanpakken? Op 26 februari jl. werden 150 werkgevers in het gemeentehuis in Oss uitgedaagd om anders naar hun personeelsbestand en -invulling te kijken. Dat gebeurde tijdens een netwerkontbijt van het Werkgeversservicepunt (WSP) Noordoost-Brabant met als thema ‘Omdenken’.

In een omdenk-clinic werden met humor tips en ideeën uitgewisseld. Ter inspiratie deelden werkgevers uit de regio hun ervaringen met ‘omdenken’ en de resultaten die ze hierdoor hebben geboekt in hun bedrijf.

Lees hier een kort verslag van de netwerkbijeenkomst. WSP Noordoost-Brabant is het expertisecentrum voor werkgevers in de regio Noordoost-Brabant. Ga voor meer informatie naar https://wspnoordoostbrabant.nl/.
 

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?