OndernemersLift+ nu ook op locatie in Boxmeer

13 april 2017

Nieuws

Naast vestigingen in 's-Hertogenbosch en Oss heeft OndernemersLift+ sinds deze maand ook een gastlocatie in Boxmeer: Starterscentrum 'Boxmeer Broedt'. In het bijzijn van wethouders economische zaken Peter Stevens van Boxmeer en Maarten Jilisen van Cuijk werd onlangs de eerste inloopmiddag georganiseerd.

‘Boxmeer Broedt' bevindt zich op bedrijventerrein Saxe Gotha. Startende ondernemers uit het Land van Cuijk kunnen hier op afspraak terecht voor gesprekken met hun business coaches en andere adviseurs. Het nieuwe starterscentum biedt in totaal 22 werkplekken. Vijf zijn er al bezet, door Innovaat, Movability, Taxus Taxi, Aery en Buitengoed Planontwikkeling. Met de nieuwe locatie wil OndernemersLift+ een bruisende starterscommunity opzetten in het Land van Cuijk. En deze regio zo aantrekkelijker maken voor ondernemers om te vestigen.

Lees meer over de nieuwe gastlocatie op de website van OndernemersLift+.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?