Ondersteuning voor ‘out-of-the-box’-projecten voor meer biodiversiteit

14 september 2017

Nieuws

Stichting Landschap, Natuur en Milieu Haaren en Streekfonds Het Groene Woud dagen bewoners van Het Groene Woud uit om met ‘out-of-the-box’ voorstellen te komen voor vergroting van de biodiversiteit in het gebied. Voor de uitvoering van de beste voorstellen zijn vouchers beschikbaar van € 250,-, € 500,- of € 1.000,-. Vanuit Streekfonds Het Groene Woud is bovendien € 10.000,- beschikbaar gesteld voor projecten en activiteiten die op een vernieuwende manier bijdragen aan het vergroten van de soortenrijkdom.

Vernieuwende ideeën kunnen nog tot 30 september a.s. worden ingediend. Kijk hier voor meer informatie en inzenden. Een grotere biodiversiteit draagt bij aan een veerkrachtige leefomgeving, één van de ambities van AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?