Onderzoeksronde Food Trendpanel 2017 gestart

27 juli 2017

Nieuws

Jaarlijkse onderzoekt het Centre of Expertise Food trends en ontwikkelingen in de agrifood sector op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, innovatie en consument/markt. Via het Food Trendpanel kunnen bedrijven aangeven welke trends en ontwikkelingen ze relevant en belangrijk vinden. De uitkomsten worden onder andere gebruikt om het onderwijs zo goed mogelijk aan te sluiten op de praktijk.

De onderzoeksronde van 2017 van het Food Trendpanel is inmiddels gestart. Belangstellenden uit de gehele agrifood sector kunnen hier de enquete invullen.  Bedrijven die op de hoogte gehouden willen worden van de onderzoeken kunnen zich aanmelden op de website Food Trendpanel. In het najaar wordt een Food Trendevent georganiseerd.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?