Ontbijtbijeenkomst Strategische Personeels-planning goed ontvangen

28 juni 2017

Nieuws

Zo’n 20 enthousiaste MKB-ondernemers woonden op 28 juni jl. de ontbijtsessie ‘Strategische Personeelsplanning’ (SPP) in Dome-X in Oss bij. Deze stond geheel in het teken van de koppeling van personeelsbeleid aan bedrijfsstrategie. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat vacatures niet kunnen worden ingevuld. De aanwezigen wisselden ervaringen uit en kregen tools om met strategische personeelsplanning aan de slag te gaan. De bijeenkomst maakte duidelijk hoe zeer het (dreigende) tekort aan goed geschoolde werknemers leeft onder bedrijven in Noordoost-Brabant.

De ontbijtsessie SPP is een initiatief van AgriFood Capital Werkt! en BZW. De volgende is op 26 september a.s. bij Toekomst schoonmaakbedrijven in Schijndel. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden bij Jos van Asten: j.vanasten@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?