Ontbijtbijeenkomsten Duurzame Inzetbaarheid in mei

3 mei 2019

Nieuws

De arbeidsmarkt is flink in beweging en dat heeft impact op bedrijfsvoering en personeelsbeleid van organisaties. Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op deze veranderingen, is het belangrijk dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Hoe als werkgever hiermee om te gaan?

Speciaal voor bedrijven en organisaties in Noordoost-Brabant organiseren AgriFood Capital Werkt en VNO-NCW Brabant Zeeland deze maand twee ontbijtbijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid. Vol praktische tips en handvatten. Zo is een digitale DI-scan ontwikkeld die bedrijven inzicht geven in hun eigen situatie en ten opzichte van andere bedrijven. Daarnaast is er informatie over subsidiemogelijkheden voor initiatieven om voor draagvlak voor duurzame inzetbaarheid bij management en medewerkers te krijgen.

De ontbijtbijeenkomsten zijn bedoeld voor directeuren en HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant. Deelname is kosteloos.

Data en locaties

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?