Ontbijtsessies Duurzame inzetbaarheid goed ontvangen

22 mei 2019

Nieuws

Tijdens een ontbijtsessie met collega-ondernemers ervaringen uitwisselen over de praktijk van duurzame inzetbaarheid. Eerder bleek dit een aanpak die veel ondernemers goed bevalt. Daarom organiseerden AgriFood Capital Werkt! in samenwerking met VNO-NCW Brabant-Zeeland drie extra ontbijtbijeenkomsten: op 16 april bij de Lichtfabriek in Uden, op 14 mei bij Würth in ’s-Hertogenbosch en op 20 mei bij Hokamo in Cuijk.

Tijdens deze ontbijtsessies vulden de deelnemers de ‘DI-scan’ in. Met dit gratis online instrument worden bedrijven getoetst op hun aanpak rond duurzame inzetbaarheid. Daarbij werden hun resultaten vergeleken met andere bedrijven. De scan hielp de deelnemers om het onderwerp duurzame inzetbaarheid concreter te maken.

Inmiddels hebben al 75 bedrijven hun prestaties met elkaar gedeeld via de DI-scan. Veel van deze bedrijven hebben daarna een intakegesprek gehad. Daarin werden de mogelijkheden en vervolgstappen voor het eigen bedrijf besproken.

Werkgevers die ook gebruik willen maken van de DI-scan kunnen naar www.duurzaaminzetbaar-nob.nl. Deelname is kosteloos. Interesse in een intakegesprek? Stuur een mail naar roos@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?