Ook in 2020 innovatiesubsidie beschikbaar

9 december 2019

Nieuws

In 2020 stelt de provincie Noord-Brabant 1,3 miljoen euro beschikbaar voor innovatieprojecten in de Brabantse regio’s. In maart gaat hiervoor opnieuw de Regeling Economie en Innovatie open.

Als ondernemer kun je de subsidie gebruiken voor bijvoorbeeld het uitwerken van een business case, de ontwikkeling van een prototype of het opzetten van een pilot. In Noordoost-Brabant kom je voor deze regeling in aanmerking als je een samenwerkingsproject hebt binnen ‘klimaat en energie’, ‘transitie van de landbouw’ of ‘voeding en gezondheid’.

Gemiddeld kunnen in Noordoost-Brabant jaarlijks zo’n 10 tot 12 innovatieprojecten van start mede dankzij deze innovatiesubsidie. De totale projectwaarde bedraagt elk jaar ruim 1 miljoen euro.

In Noordoost-Brabant voert overheidssamenwerking Regio Noordoost Brabant de Regeling Ecoomie en Inovatie Noordoost-Brabant uit namens de provincie Noord-Brabant. Volg het laatste nieuws over de regeling via www.regionoordoostbrabant.nl.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?