Open Doors for Talent 2018 zoekt bedrijven

1 juni 2018

Nieuws

Na de succesvolle eerste editie van Open Doors for Talent vorig jaar, wordt er hard gewerkt aan een tweede editie. Dit jaar wordt het een samenwerking met Grow Campus.

In oktober, tijdens  Dutch Agri Food Week van 2018, gaan er weer groepen MBO-leerlingen van onder andere Helicon, Koning Willem I College en ROC De Leijgraaf met een food- of techniekachtergrond op tour langs foodbedrijven. Door het bezoeken van interessante werkgevers uit de regio, kunnen zij beter keuzes maken voor hun (vervolg)opleiding en beroep. Tijdens de tour leren de leerlingen het bedrijf, het productieproces, de producten en de mensen kennen.

Bedrijven die actief zijn in of met agrifood en hun deuren willen openen voor jong talent kunnen zich aanmelden via a.hoefakker@agrifoodcapital.nl, tel: 06-51696494.

 

Open Doors for Talent 2017 bij De Verspillingsfabriek

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?