Opening field lab Smart Processing Food

19 september 2019

Nieuws

Op 1 oktober a.s. opent field lab Smart Processing Food in Helmond haar deuren. Dit field lab heeft als doel om voedselverwerkende bedrijven bekend te maken met de (on)mogelijkheden van collaboratieve robots en andere vormen van digitale automatisering.

Via het Interreg-initiatief COTEMACO kunnen MKB-ondernemers kosteloos ondersteuning krijgen bij het implementeren van deze automatisering. 

Programma

15.00 uur  Ontvangst
15.30 uur  Welkom & introductie
16.00 uur  Keynote: 'The Future of Food' door Marielle Bordewijk
16.30 uur  Openingshandeling door Elly Blanksma-van den Heuvel, burgemeester Helmond
16.45 uur  Demonstraties robotopstellingen en rondleiding op Food Tech Park

Aanmelden voor de opening kan via deze link.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?