Programma Dutch Agri Food Week 2017 in de steigers

11 juli 2017

Nieuws

Van 9 t/m 19 oktober a.s. worden meer dan 100 agri & food activiteiten en events georganiseerd verspreid over Nederland. Dat gebeurt onder de vlag van Dutch Agri Food Week. Het programma van alweer de derde editie staat garant voor bijzondere ontmoetingen op verrassende locaties: van kinderkookwedstrijden tot startup challenges, in dorpen en steden tot op het platteland. Tijdens Dutch AgriFood Week 2017 krijgt iedereen, van boer tot consument, de kans om (nog meer) kennis op te doen over lekker, veilig en gezond voedsel. Lees hier het landelijke persbericht van 10 juli jl.

Ook in AgriFood Capital bouwen ondernemers, kennisinstellingen en overheden samen aan inspirerende evenementen. Samen laten ze zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood. Met thema’s variërend van voedselverspilling tot voedselvernieuwing, van gezondheid tot gastvrijheid. Kijk op de speciale website van Dutch AgriFood Week van AgriFood Capital voor het programma en meer achtergrondinformatie. Er kunnen nog steeds events worden aangemeld. Dat kan via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl.  

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?