Programma JUMP Dream accelerator van start

17 december 2019

Nieuws

In januari 2020 gaat een gloednieuw programma voor young professionals in agrifood van start: JUMP Dream Accelerator. Jonge, talentvolle voedselvernieuwers worden een jaar lang intensief begeleid zodat ze hun toekomstdromen versneld waar kunnen maken. 

JUMP is een nieuw initiatief van AgriFood Capital, Rabobank, HAS Hogeschool en Sligro. Met als motto: 'Blijf dromen, start met doen'. Vrijdag 13 december jl. pitchten tien veelbelovende talenten hun idee voor een panel van professionals.. Vijf hiervan starten in januari met hun jaarprogramma.

Dit zijn de JUMPers van 2020: Ivo van Dijk, Luuk van der Rijt, Chantal van der Noordt, Danny Joosen en Folkert de Jong. Ze krijgen elk een jaar lang een persoonlijke mentor, een topexpert die hem of haar op inhoudelijk vlak begeleidt. De talenten wacht een intensief, uitdagend jaar vol inhoudelijke en persoonlijke coaching, pressure cooker sessies rondom vraagstukken waarmee zij kampen, een Food Bootcamp en inspiratie van professionals en hun collega-JUMPers. Tijdens Dutch Food Week 2020 zullen ze de eerste uitkomsten van hun traject presenteren.

Lees meer in het persbericht (PDF, 17 december 2019)
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?