Provincie verbreedt subsidiemogelijkheden voor transitie landbouw

18 januari 2019

Nieuws

De landbouw moet minder belastend worden voor mens, dier en leefomgeving. Hiervoor is het noodzakelijk dat de veehouderij verduurzaamt en minder stoffen uitstoot die schadelijk zijn voor het milieu.

Om dit mogelijk te maken, ondersteunt de provincie Noord-Brabant onder andere de ontwikkeling van nieuwe stalsystemen die de uitstoot van schadelijke stoffen bij de bron aanpakken. De subsidie voor emissiemetingen en voor boeren die de nieuwste innovaties willen toepassen, de zogenaamde first movers, is daarom een jaar langer beschikbaar.

Belangstellende ondernemers kunnen voor deze en andere mogelijkheden contact opnemen met de provincie Noord-Brabant.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?