Raadsledenbijeenkomst Agro As de Peel

11 januari 2018

Nieuws

Op 31 januari a.s. organiseert de Regio Noordoost-Brabant, de overheids-samenwerking in AgriFood Capital, in Uden een bijeenkomst voor alle raadsleden van de Agro As de Peel-gemeenten en Land van Cuijk. Tijdens deze avond kunnen de raadsleden kennis maken met de pioniers in agrarische vernieuwing en de betrokken gemeentelijke bestuurders. Centraal staan de ambities en projecten in Agro As de Peel, de ontwikkeling van de proeflocatie en de toekomstplannen van deze unieke regionale samenwerking.

Brabant streeft naar een zorgvuldige veehouderij en een transitie naar een emissievrije regio in 2025. De regionale samenwerking in Agro As de Peel speelt hierin een belangrijke rol. De projecten in deze proeftuin richten zich op verdere verduurzaming en vernieuwing van agrarische activiteiten, het sluiten van kringlopen, primaire eiwitproductie, bodemverbetering en landschapsontwikkeling.

Kijk hier voor het programma van dit avondevent en aanmelden (uitsluitend raadsleden).
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?