Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018 voor ondernemers met lef

24 november 2017

Nieuws

Steeds meer ondernemers willen niet alleen groeien met hun bedrijf maar ook actief bijdragen aan een betere wereld. Voor de beste initiatieven die de maatschappij helpen beter te maken, heeft de Rabobank de Rabo Duurzame Innovatieprijs ingesteld. Het is opvolger van de Herman Wijffels Innovatieprijs, bedoeld om ondernemers te helpen om van hun innovatie een succes te maken.

Er zijn drie categorieën:

  • Food & Agri: duurzame landbouw en voldoende & gezond voedsel
  • Circulaire economie
  • Vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg

De winnaar van elke categorie krijgt een geldprijs van 20.000 euro om de innovatie verder te ontwikkelen. Daarnaast kan de winnaar kiezen voor een business coachingstraject of een jaar lang intensieve begeleiding door de Rabobank inclusief introductie bij het banknetwerk. 

Meedoen aan de 2018-editie van deze innovatieprijs kan nog tot 15 december a.s. De uitreiking is op 21 maart 2018. Kijk snel op de website van de Rabobank voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?