Regio Noordoost-Brabant in Leisure Ontwikkel Fonds

5 september 2017

Nieuws

Regio Noordoost-Brabant investeert de komende jaren €100.000 per jaar in het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF). Het LOF is een initiatief van Midpoint Brabant, Efteling, Libéma en de provincie Noord-Brabant om het leisure-aanbod van Brabant te versterken. Hiermee moet nieuwe bedrijvigheid worden gestimuleerd en daarmee meer bezoekers, bestedingen en banen in de provincie. De ‘founding partners’ hebben de ambitie uitgesproken om voor een periode van 10 jaar €10 miljoen te investeren in de leisure sector.

Het LOF verstrekt leningen - dus geen subsidie - van minimaal €75.000 en maximaal €400.000 (tot maximaal 50% van de totale investering). Het LOF richt zich op projecten in drie specifieke thema's: Brabantse Meesters, design & Innovatie en attractieparken & events). In Noordoost-Brabant kunnen bijvoorbeeld inspirerende crossovers worden gemaakt naar de agrifood-sector. Ga voor meer informatie of het aanvragen van een lening naar de website van LOF.

Regio Noordoost-Brabant is partner van AgriFood Capital. Deelname aan het LOF past in de ambitie om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot de topregio in agrifood, waar het goed wonen, leven, werken en verblijven is.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?