Regionale bijeenkomst 1 november midterm review en omgevingskoers

13 oktober 2017

Nieuws

Op 1 november a.s. organiseert Regio Noordoost-Brabant - de samenwerkende overheden in AgriFood Capital - een avondbijeenkomst voor raadsleden over de midterm review van de regionale samenwerking en de Omgevingskoers.

Het eerste deel van de avond, de werksessie midterm review, is uitsluitend voor raadsleden. Voor het tweede deel, de werksessie Omgevingskoers, sluiten ook afgevaardigden van bedrijven en kennisinstellingen aan. Op beide onderwerpen worden de deelnemers geïnformeerd over de stand van zaken. Gezamenlijk worden de belangrijkste aandachtspunten geïnventariseerd en de vervolgstappen besproken, inclusief de gewenste betrokkenheid van de aanwezigen daarbij.

Kijk hier voor het programma en aanmelden. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?