Regiotour raden Noordoost-Brabant bijna afgerond

22 januari 2019

Nieuws

In december 2018 hebben directie en medewerkers van Regio Noordoost Brabant en AgriFood Capital BV. gesprekken gevoerd met de raden van de gemeenten Grave en Heusden en het bestuur van Waterschap Aa en Maas. Deze bijeenkomsten trokken in totaal zo’n 80 raads- en burgerleden en bestuurders.

Tijdens de bijeenkomsten ging de aandacht uit naar lokale ondernemers en behaalde resultaten op specifieke thema’s van Regio Noordoost Brabant en/of de triple-helix samenwerking AgriFood Capital. Lokale bestuurders maakten aan de hand van concrete voorbeelden in hun gemeenten de toegevoegde waarde van regionaal samenwerken zichtbaar. In januari en februari van dit jaar vinden de laatste vier gesprekken met raden plaats.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?