'Rondje langs de raden'

16 augustus 2018

Nieuws

De komende maanden gaan wij naar alle gemeenten van Noordoost-Brabant. We gaan in gesprek over de regionale samenwerking met de gemeenteraden.

Dit ‘rondje langs de raden’ wordt georganiseerd in overleg met de burgemeesters, colleges en griffiers. Ook worden de besturen van de twee waterschappen bezocht. De eerste bijeenkomsten zijn in september. Wij zien ernaar uit om de gemeenteraden te ontmoeten en resultaten en ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie: Regiomanager Noordoost-Brabant René Peerenboom (r.peerenboom@agrifoodcapital.nl of 073-6132996).

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?