S3FOOD op AgriTech2019 beurs 11 en 12 december

13 november 2019

Nieuws

Voedselbedrijven die met slimme sensor systemen aan de slag willen of benieuwd zijn naar de mogelijkheden: kom op 11 of 12 december a.s. naar stand 181 van de AgriFoodTech2019 beurs en maak kennis met het Europese project S3FOOD.

In S3FOOD werken AgriFood Capital en andere clusterorganisaties uit Europa aan de modernisering en digitalisering van de agrifood sector. Het programma richt zich op de toepassing van slimme technologieën (zoals sensoren) voor kwaliteitscontroles, voor een veiligere voedselproductie en voor het tegengaan van verspilling. Hiervoor bouwen de S3FOOD-partners samen aan een netwerk van living labs en organiseren ze matchmaking- en inspiratiebijeenkomsten.

Begin 2020 gaat de eerste ronde van een voucherregeling van S3FOOD van start. Deze regeling is voor MKB-bedrijven die met slimme sensor technieken aan de slag willen. AgriFood Capital is het aanspreekpunt voor Nederlandse voedselbedrijven die hierin geïnteresseerd zijn. Meer informatie over de voorwaarden van de voucherregeling is de komende periode te lezen in onze nieuwsbrief. Wil je niet wachten? Neem dan contact op met Simon Maas, project manager S3FOOD & PROTEIN, s.maas@agrifoodcapital.nl.

Aanmelden voor de AgriFood Tech beurs 2019? Dat kan eenvoudig via deze link.
 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020
research and innovation programme under grant agreement No. 824769-S3FOOD

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?