Samen tegen Voedselverspilling lanceert verspillingsfilm

14 november 2019

Nieuws

De Stichting Samen tegen Voedselverspilling maakte een film met mooie initiatieven die zorgen voor minder voedselverspilling. Daarbij wordt zichtbaar gemaakt hoeveel voedsel er gered is. De film laat zien waar Samen Tegen Voedselverspilling voor staat en is bedoeld om professionals en consumenten te inspireren om vooral minder te (blijven) verspillen.

De bedrijven en organisaties in Samen Tegen Voedselverspilling willen van Nederland een wereldvoorbeeld maken in het realiseren van de Sustainable Development Goal 12.3. In 2030 moet de voedselverspilling met de helft zijn verminderd.
 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?