Save the Date: De kracht van samen doen!

12 september 2018

Nieuws

Op 22 november a.s. organiseert AgriFood Capital Werkt! ‘De kracht van samen doen!’ Deze regionale bijeenkomst is voor iedereen die jongeren helpt een passende plek in de maatschappij of op de arbeidsmarkt te vinden. Het doel is om de samenwerking op gebied van kwetsbare jongeren te versterken.

Aan het programma wordt nog gewerkt. Er worden lokale projecten gepresenteerd en workshops gegeven op basis van casuïstiek. Kennisdelen, verbinden en elkaar versterken voor de kwetsbare doelgroep staat centraal deze middag. Een van de sprekers is Martijn Aslander, stand-up filosoof en verbinder.

Aanmelden
Inschrijven kan alvast via deze link. In het aanmeldformulier kunnen deelnemers aangeven wat ze komen brengen en halen. Meer informatie over het event volgt via social media. Het definitieve programma komt op de website van AgriFood Capital.

Meer informatie: Ruby de Jong, programmalijn Voortijdig Schoolverlaten/Kwetsbare Jongeren, r.dejong@s-hertogenbosch.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?