Site matcht werkgevers en werkzoekenden

1 mei 2017

Nieuws

Werkgevers Service Punt Noordoost-Brabant lanceerde onlangs een nieuwe tool om vraag en aanbod in arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant beter op elkaar aan te sluiten: de matchingssite www.talentuitnoordoostbrabant.nl. Talenten die een steuntje in de rug nodig hebben, presenteren zich op deze site aan werkgevers via een kort filmpje. Geïnteresseerde werkgevers kunnen direct een kennismakingsgesprek aanvragen.

De matchingssite speelt in op de behoefte van werkgevers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarnaast moeten ze voldoen aan de wettelijke verplichtingen van de Quotumwet. Deze nieuwe tool moet zorgen voor nog meer matches op werk. En uiteindelijk voor meer inclusieve bedrijven waar plaats is voor iedereen.

Werkgevers ServicePunt Noordoost-Brabant is een uitvoeringsorganisatie van AgriFood Capital Werkt!. Jaarlijks helpt het werkgeversservicepunt circa 11.000 werkzoekenden in de regio Noordoost-Brabant aan een baan.
 

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?