Startup AvL Motion krijgt lening van BSF

16 januari 2019

Nieuws

Het Westerbeekse bedrijf AvL Motion heeft met ondersteuning van OndernemersLift+ een lening gekregen van het Brabant Startup Fonds (BSF). Deze lening is bedoeld voor de doorontwikkeling van een innovatieve asperge-oogstrobot.

Ondernemer Arno van Lankveld van AvL bouwde vorig jaar met steun van onder andere Rabobank, AgriFood Capital en OndernemersLift+, een eerste prototype van de robot. Met de BSF-lening kan een tweede prototype worden gebouwd die wordt getest tijdens het nieuwe aspergeseizoen. Als alles goed gaat, kan de machine vanaf juni dit jaar in productie worden genomen.

Lees hier meer op de website van OndernemersLift+.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?