Strategische Agenda’s 2020 – 2028

22 maart 2019

Nieuws

De voorbereidingen voor de nieuwe Strategische Agenda’s 2020 – 2028 van Stichting AgriFood Capital en Regio Noordoost Brabant zijn in volle gang. Beide processen worden begeleid door advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV.

De brede aftrap van de Strategische Agenda’s van Stichting AgriFood Capital en van Regio Noordoost Brabant vindt plaats op 17 april a.s. bij IBN in Uden. Raadsleden, bestuurders en ambtenaren uit de regio gaan samen met een afvaardiging van AgriFood Capital in gesprek over de bouwstenen voor de nieuwe agenda’s. De uitnodiging voor dit Regiocafé gaat binnenkort uit naar alle betrokkenen.
 

Planning Strategische Agenda 2020-2028 Regio Noordoost Brabant en Stichting AgriFood Capital

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?