Succesvolle Proeverij regio op loopbaan

17 december 2018

Nieuws

Samen kijken naar veranderingen in organisaties en bij mensen, uitvinden wat de manier van denken van begeleiders en die van de cliënt is. Deze en andere workshops werden op 13 december jl. gegeven aan arbeidsmarktprofessionals die mensen op weg naar werk helpen.

In de Ideeënfabriek in Uden gingen zo’n 45 enthousiaste participatieconsulenten, loopbaanbegeleiders en mentoren van gemeenten en ontwikkelbedrijven aan de slag met thema’s zoals loopbaan, veranderingen, denkpatronen en bewust waarnemen. Met als doel: cliënten uit hun comfortzone halen en bewegen om daadwerkelijk regie op hun loopbaan te nemen. De deelnemers kijken terug op een geslaagde bijeenkomst waarin veel inspiratie en nieuwe kennis werd opgedaan.

Deze ‘Proeverij’ was een initiatief van AgriFood Capital Werkt! in samenwerking met Weener XL, WSD en de gemeenten Sint-Michielsgestel, Boxtel, Meierijstad en Oss. In het voorjaar van 2019 komt een vervolg. Meer informatie: Henny Ketelaar, h.ketelaar@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?