Talentencafé over Circulaire Economie

27 november 2018

Nieuws

In de School voor de Toekomst van het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch gingen MBO en HBO studenten van meer dan 10 verschillende opleidingen in gesprek met ondernemers over duurzaamheid en ondernemerschap. Dat gebeurde op 8 november jl. tijdens het Talentencafé circulaire economie, een initiatief van Grow Campus en AgriFood Capital Werkt!

De ondernemers stelden zichzelf en hun bedrijf voor in een korte pitch. Daarna gingen de studenten met hen om tafel. De deelnemende bedrijven waren Kromkommer, Hutten en Palital. Bart Aupers van Kromkommer beet de spits af. Toen hij hoorde dat maar liefst 10 tot 15%  van de groenten en fruit de markt niet op komt puur vanwege het uiterlijk, besloot hij hier iets te doen. Nu maakt hij zich als krommunity builder dagelijks sterk voor het redden van kromme groenten en fruit.

Lees verder op de website van Grow Campus.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?