Taskforce stimuleert duurzame stalconcepten

27 april 2018

Nieuws

De veehouderijsector staat voor grote uitdagingen op gebied van mens, dier, omgeving én economie. De laatste jaren komen er steeds meer stalinnovaties beschikbaar om de sector op een duurzame manier toekomstbestendig te maken. In de sector is er echter een sterke behoefte aan een meer integrale benadering van de maatschappelijke en economische uitdagingen.

Daarom hebben de ondernemersorganisaties FME, VNO-NCW Brabant-Zeeland en ZLTO samen met de provincie Noord-Brabant de taskforce duurzame stalconcepten gevormd. Deze taskforce zet zich in om bestaande stallen future proof te maken en om nieuwe, innovatieve stalsystemen te ontwikkelen. Dit doen ze samen met bedrijven uit verschillende sectoren en disciplines.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om mee te doen, kunnen contact opnemen met Jacqueline van Oosten van FME: 06-54253994, jacqueline.van.oosten@fme.nl
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?