Team Sint Anthonis wint Keukenbazen 2017

12 oktober 2017

Nieuws

Op 11 oktober jl. werd in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch de winnaar bekend gemaakt van AgriFood Capital’s kinderkookwedstrijd Keukenbazen. Dit gebeurede in aanweszigheid van Gedeputeerde Annemarie Spierings. Maureen Vloet en Fleur van Nistelrooij, samen team Liefde voor het eten!, sleepten voor de gemeente Sint Anthonis de titel in de wacht.

Het team werd gecoacht door chefkok Niels van Kessel van De Drie Burgemeesters. De burgemeester van Sint Anthonis, Marleen Sijbers, mag zich het komend jaar SmaakBurgemeester van Nederland noemen. Zij kreeg de bijbehorende ambtsketen uit handen van haar voorganger, Antoine Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert.

De Mega Live KookBattle vond al eerder, op 7 oktober, plaats bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Daar kookten alle winnende teams uit de 17 Noordoost-Brabantse gemeenten hun hoofdgerechten. De topjury - bestaande uit de jonge Brabantse topchefs Jermain de Rozario en Jan van Hout en trendwatcher & foodblogger Maaike de Reuver - kozen het winnende gerecht. Team Vught, met Oden Derks en Bono Van Vliet, won de prijs voor meest creatieve team en team Sint-Michielsgestel, met Thijmen Bijl en Bart Smulders, had volgens de jury het beste gebruik gemaakt van lokale producten. Lees hier het persbericht.

Alle informatie over Keukenbazen 2017 is te lezen op www.keukenbazen.nl.

 
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?