Terugblik DAFW2018 in AgriFood Capital

30 november 2018

Nieuws

Vorige maand vond de vierde editie van Dutch Agri Food Week plaats, het grootste podium voor de agrifood sector. In Noordoost-Brabant was deze Week met in totaal 30 events en zo'n 8.000 bezoekers grootser dan tevoren.

Van 5 t/m 16 oktober lieten ondernemers, overheden en kennisinstellingen zien hoe ze in AgriFood Capital samenwerken aan lekker, veilig en gezond voedsel. Centraal hierbij stonden de innovaties die nodig zijn om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Elke dag vonden inspirerende en leerzame evenementen plaats voor agri & foodprofessionals, studenten, inwoners en bezoekers aan onze regio met passie voor voedsel en voedselproductie. 

Kijk en geniet van de film met enkele hoogtepunten van 2018.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?