Training scenarioplanning voor bedrijven

18 april 2018

Nieuws

Op 31 mei a.s. organiseert VNO-NCW Brabant-Zeeland in samenwerking met AgriFood Capital Werkt! een training 'scenarioplanning'. Scenarioplanning is een krachtige tool voor bedrijven om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op een toekomst met verschillende onzekerheden. Tijdens de training gaan ondernemers onder professionele begeleiding aan de slag met hun eigen scenarioanalyse en -planning. Er is plaats voor maximaal 10 bedrijven, deelname is kosteloos. Meer informatie en (verplicht) aanmelden: j.vanasten@agrifoodcapital.nl.

Deze training is een verdieping op de reeks van ontbijtsessies over scenarioplanning die in de regio worden georganiseerd. De ontbijtsessies zijn bedoeld om ondernemers bewust te maken van ontwikkelingen die op hen afkomen en de impact daarvan op bedrijfsvoering en personeelsbeleid. Bij de bijeenkomst van 17 april jl. in Uden waren 25 MKB-ondernemers en HR-professionals aanwezig..

Scenarioplanning is een onderdeel van de aanpak Strategische Personeelsplanning in Noordoost-Brabant. De ontbijtsessies en de verdiepende trainingen zijn een initiatief van VNO-NCW Brabant-Zeeland en AgriFood Capital.

Sfeerimpressie van ontbijtsessie 17 april jl. bij de Idee├źnfabriek in Uden

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?