Twee workshops over suiker- en zoutverlaging

20 september 2017

Nieuws

Suiker- en zoutvermindering zijn actuele thema’s binnen de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit de overheid neemt de druk op producenten toe om minder suiker en zout te gebruiken, ook consumenten gaan bewuster om met voeding. Het vinden van alternatieven voor suiker en zout met behoud van smaak en kwaliteit vormt echter vaak nog een uitdaging voor bedrijven.

Om oplossingen te vinden voor suiker- en zoutverlaging, organiseren BOM, AgriFood Capital en REWIN West-Brabant twee (gratis) workshops voor voedselproducenten, toeleveranciers en kennisorganisaties:

  • Donderdag 12 oktober 2017, 13.30 – 16.30 uur, Agri&Food Plaza, ‘s Hertogenbosch
    (tijdens Dutch Agri Food Week)
  • Donderdag 26 oktober 2017, 13.00 – 17.00 uur, ZiN Inspiratielab, Veghel

De workshops hebben als doel om nieuwe kennis op te doen, businesskansen te identificeren en mogelijke samenwerkingspartners te vinden.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via m.vanhalderen@rewin.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Organisatoren
Linda van Mierlo (BOM): lvanmierlo@bom.nl
Daniëlla Corijn (AgriFood Capital): d.corijn@agrifoodcapital.nl
Marc-Paul van Halderen (REWIN): m.vanhalderen@rewin.nl

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?