Tweede editie Open Doors for Talent op stapel

3 september 2018

Nieuws

Op 9 oktober a.s., tijdens Dutch Agri Food Week, wordt voor de tweede keer ‘Open Doors for Talent’ georganiseerd. Zo’n 10-15 bedrijven in Noordoost-Brabant openen hun deuren voor MBO studenten om hen kennis te laten maken met werken in agrifood(gerelateerde) bedrijven.

Dit jaar zijn het studenten van ROC de Leijgraaf, ROC Koning Willem I en AOC Helicon. Door met professionals uit deze bedrijven in gesprek te gaan, leren ze meer over wat ze met hun opleiding kunnen doen, over eventuele functies en stages en carrièremogelijkheden. Op het programma staat uiteraard ook een rondleiding.

Bedrijven uit Noordoost-Brabant die nog mee willen doen en gedurende één of twee dagdelen enthousiaste MBO-ers willen ontvangen, kunnen contact opnemen met Annemieke Hoefakker, a.hoefakker@agrifoodcapital.nl,  06-51696494.

Open Doors for Talent is een initiatief van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van Noordoost-Brabant dat wordt ondersteund door de VNO-NCW Brabant Zeeland. Deze tweede editie wordt georganiseerd in samenwerking met Grow Campus en de betrokken onderwijsinstellingen.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?