VAB impuls regeling verlengd tot eind 2019

26 maart 2019

Nieuws

De huidige voucherregeling VABIMPULS is verlengd tot eind 2019. De looptijd was aanvankelijk tot 1 april jl.

Eigenaren van een lege of leegkomende stal en veehouders die zich bezinnen op een andere toekomst kunnen via deze regeling het VABIMPULS adviesnetwerk inschakelen. Samen met deskundigen onderzoeken de eigenaren welk toekomstperspectief het beste haalbaar en meest passend is. Hierbij worden alle opties voor een nieuwe toekomst bekeken, van sloop tot verkoop, van overdracht tot herbestemming.

Tot nu toe maakten 275 eigenaren van (lege) stallen en veehouders in Brabant gebruik van de regeling. Kijk hier voor meer informatie of aanvragen van een voucher.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?