Vacature Regiomanager Noordoost-Brabant

12 januari 2018

Nieuws

De Regio Noordoost-Brabant, de overheidssamenwerking in AgriFood Capital, is op zoek naar een nieuwe Regiomanager als hét (ambtelijk) gezicht van de regionale samenwerking.

De Regiomanager is verantwoordelijk voor de Basics-lijn, één van de domeinen van de regionale agenda. In Basics ontwikkelen overheden samen met ondernemers en kennisinstellingen initiatieven om de ambities voor een goed woon- en leefklimaat in Noordoost-Brabant te realiseren. Belangrijke thema’s hierbij zijn duurzame leefomgeving, transitie landbouw, ruimte en mobiliteit, klimaat en energie.

Ben jij die verbinder die ons team komt versterken? Lees hier dan meer over de vacature. Reageren kan tot uiterlijk 27 januari a.s. Kijk hier voor een korte kennismaking met de regio.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?