Vanaf 1 maart ‘Samen tegen voedselverspilling’ in Brabant

19 februari 2018

Nieuws

Op 1 maart a.s. barst het foodjaar Brabant, European Region of Gastronomy 2018 los. De eerste maand staat geheel in het teken van het voorkomen, verminderen en verwaarden van voedselverspilling.

Van lespakketten tot pop-up restaurant, van open dagen tot een grootschalig ondernemersevent met workshops, van een hackaton tot een bijeenkomst van toonaangevende ‘Dutch Champions 12.3’. De organisatie onder leiding van ondernemer Bob Hutten staat garant voor een gevarieerd en inspirerend programma in en rond Three-Sixty, het kenniscentrum van de circulaire economie in Veghel. Op 4 en 18 maart bijv. gaan de deuren van de Verspillingfabriek open voor publiek.

De Maand ‘Samen tegen Voedselverspilling’ is één van de 10 themamaanden van WeAreFood2018. Dit is het innovatieprogramma van Brabant, European Region of Gastonomy 2018, uitgevioerd door AgriFood Capital. Kijk voor alle themamaanden op www.wearefood.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?