Vanaf 2019 Food Awards Brabant

5 december 2018

Nieuws

In 2018 was heel Brabant Europese Regio van de Gastronomie. Onderdeel van dit bijzondere themajaar was het innovatieprogramma We Are Food: 10 maanden lang stonden 10 Brabantse innovatiethema’s in de schijnwerpers. Het aanjagen van innovatie en het ondersteunen van voedselvernieuwers in Brabant stopt niet na dit foodjaar. Vanaf 2019 zijn er Food Awards Brabant (FAB) te winnen. Dat maakte gedeputeerde Anne-Marie Spierings op 3 december jl. bekend tijdens de 'grande finale' van het foodjaar in Breda

De voorwaarden voor deelname en spelregels worden de komende periode nader uitgewerkt. In ieder geval krijgen de voedselvernieuwers van het afgelopen foodjaar een prominente rol in het FAB-programma. Doordat FAB het innovatienetwerk in Brabant verstevigt, zal Brabant blijvend een impuls kunnen geven aan de invulling van de voedselagenda van de toekomst. Het FAB-programma zal eind februari 2019 worden gepresenteerd.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?