Vanaf april weer innovatiesubsidies via AgriFood Capital beschikbaar

20 maart 2018

Nieuws

In vervolg op de succesvolle MKB-innovatieregelingen in AgriFood Capital in de afgelopen jaren (REAP/Regeling Economie & Innovatie) wordt vanaf april de subsidieregeling Economie & Innovatie Noordoost-Brabant opnieuw opengesteld.

MKB-ers met innovatieve ideeën om de agrifood sector en het ecosysteem in Noordoost-Brabant te versterken, kunnen vanaf deze datum een aanvraag indienen. Voor 2018 is er in totaal ruim 400.000 euro beschikbaar.

De subsidieregeling wordt uitgevoerd in samenwerking met de provincie Noord-Brabant. In de afgelopen vier jaar zijn er al 74 subsidies in de regio verstrekt, samen goed voor ruim 2 miljoen euro. De totale project waarde bedroeg circa 5 miljoen euro. 

Houd voor de exacte datum van openstelling van de regeling onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten. Of neem contact op met Projectmanager Subsidies Martijn van Dam: m.vandam@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?