Vanderlande Beste Werkgever in eigen categorie

8 februari 2018

Nieuws

In de categorie Productie en industrie heeft Vanderlande uit Veghel onlangs de hoogste waardering gekregen van het Beste Werkgeversonderzoek in Nederland. Deze uitkomst is gebaseerd op de persoonlijke feedback van medewerkers.

De Beste Werkgevers scoren op essentiële onderdelen beter dan andere organisaties uit hun branches. Ze scoren bij hun werknemers hoog op organisatietrots, benutten van talent, kansen krijgen om optimaal te presteren en het ontvangen van waardering. Vanderlande kreeg een gemiddelde score van 8,1. Lees hier de reactie (Engels).

Dit mooie resultaat voor Vanderlande betekent ook goed nieuws voor de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. Goede werkgevers zijn immers belangrijke trekkers van talent.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?