Veel inspiratie tijdens CEO meets startup bijeenkomst

19 april 2018

Nieuws

Ruim 20 CEO’s en startende ondernemers ontmoetten elkaar afgelopen week in Dome-X tijdens de CEO meets startup bijeenkomst in Dome X in Oss.

De startende ondernemers konden hun business case pitchen waarna de CEOs feedback gaven. De gepresenteerde cases waren afkomstig uit de agrifood sector en logistieke sector. De deelnemende CEO’s waren (ook) actief in andere sectoren. Juist deze opzet leidde tot verrassende inzichten en nieuwe contacten.

Het event was een initiatief van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek. Met als doel: kennis en ervaringen uitwisselen en samenwerking stimuleren tussen gevestigde bedrijven en startups. Een dergelijke kruisbestuiving moet leiden tot meer bedrijvigheid in de regio. Aan deze bijeenkomst werkten o.a. Dalco Foods, Zoontjens, SAP, IBN, Omron en Van Raak Staal Groep mee.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?