Veel inspiratie tijdens Masterclass Robotica

26 oktober 2018

Nieuws

Ruim 75 managers en directeuren van logistieke dienstverleners en -verladers, gemeenten en het bankwezen namen op 24 oktober jl. deel aan de derde Masterclass van Vijfsterren Logistiek. Na eerdere edities over digitalisering en duurzaamheid, stond de masterclass deze keer in het teken van robotisering van de logistieke sector.

Deze Masterclass vond zeer toepasselijk plaats bij een grote logistieke speler waarbij robottoepassingen een belangrijke rol spelen: Vanderlande in Veghel. Lees het verslag van de bijeenkomst op de website van Vijfsterren Logistiek. AgriFood Capital is partner van Vijfsterren Logistiek.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?