Vijfde editie Picknick met een Klik groot succes

6 april 2017

Nieuws

Zes inspirators en 18 kansrijke, groeiende ondernemers vormden het middelpunt van de vijfde Picknick met een Klik. De 2017-editie van dit jaarlijkse ondernemersevenement vond plaats op 5 april jl. in Kasteel Maurick in Vught. De ondernemers die hiervoor geselecteerd waren, zijn actief in verschillende branches waaronder agrifood, e-commerce, business coaching, persoonlijke verzorging en meubels. Zij gingen aan tafel met zes doorgewinterde ondernemers om kennis en ervaringen uit te wisselen. Startende en groeiende ondernemers doen zo inspiratie op die hen verder helpt in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De organisatie en deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde middag. Bekijk hier een sfeerimpressie (film) van de bijeenkomst. Picknick met een Klik wordt mede mogelijk gemaakt door OndernemersLift+, partner van AgriFood Capital in coaching en begeleiding van startups, scale-ups en ondernemend onderwijs. Het initiatief draagt bij aan een sterke bedrijvigheid in Noordoost-Brabant.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?