Vooraankondiging: We Are Food in Booming Brabant

2 mei 2018

Nieuws

Op 10 mei a.s. besteedt Omroep Brabant uitgebreid aandacht aan We Are Food in het zakelijke programma Booming Brabant. In deze extra lange uitzending draait alles om ‘eten’ en de ontwikkelingen in agri & food in Brabant.

Roel Schutten (AgriFood Capital), Bob Hutten (o.a. De Verspillingsfabriek), en Anne Reijnders (Foodembassy) schuiven aan tafel om te praten over verschillende We Are Food-thema’s zoals Samen tegen voedselverspilling en EetJeBeter. Ook staat er 'mannenvlees’ op het menu. De interviews worden afgewisseld met verschillende items met Brabantse ondernemers waaronder sterrenchef Soenil Bahadoer die in pop-up restaurant GAST in 's-Hertogenbosch kookte. 

Booming Brabant, donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) om 18.00 u, met ieder uur herhaling. Mis het niet!

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?