Voucherregeling Samen tegen Voedselverspilling

24 april 2019

Nieuws

In de gehele voedselketen wordt jaarlijks in Nederland zo’n 1,7 tot 2,5 miljoen ton voedsel verspild. Dat zorgt niet alleen voor extra CO2- uitstoot maar past ook niet bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid om te zorgen voor voldoende en goed voedsel voor een groeiende wereldbevolking.

Om bedrijven uit de voedselketen, sociale ondernemingen en startups te helpen bij hun innovaties om voedselverspilling aan te pakken, heeft de Stichting Samen tegen Voedselverspilling een speciale voucherregeling ingesteld. Binnen deze voucherregeling kan de expertise van Wageningen Research en derde partijen worden ingezet. De helft van de kosten van de innovatieprojecten wordt vergoed tot een maximum van 15.000 euro. Kijk hier voor meer informatie of aanvragen.

AgriFood Capital is sinds 2019 partner van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?