Wat zijn de voedselthema’s van de toekomst?

1 november 2019

Nieuws

Dat was de centrale vraag van de 2019-editie van het jaarlijkse AgriFood Diner van de gemeente Oss. Op 30 oktober jl. schoven 50 ondernemers en partners uit de agrifood sector aan tafel op de Talentencampus Oss. Ze gingen met 45 studenten en 5 docenten van de HAS Hogeschool in gesprek over onderwerpen als duurzaam produceren, voedselveiligheid en voedselverspilling. Dat gebeurde aan de hand van een aantal prikkelende stellingen.

Het was een inspirerende netwerkavond met veel ‘food for thought’ en nieuwe of hernieuwde contacten. Studenten en ondernemers konden op informele manier elkaars achtergronden beter leren kennen. Voor de bedrijven was vooral de invalshoek van jongeren als consumenten van nu én van de toekomst interessant. Maar ook konden ze kennis maken met (aanstormende) talenten uit de regio. De deelnemers kijken nu al uit naar het diner van 2020.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?