We Are Food 2018 in de zevende maand

14 september 2018

Nieuws

Na Samen tegen Verspilling, Voedsel van Brabantse Grond, EetjeBeter, De Gezonde School, De Nieuwe Boer en De Gezonde Community, draait alles in Brabant in de maand september om lokaal en seizoensgebonden voedsel produceren. Ofwel: Samen Voedsel produceren.

Het initiatief ‘Herenboeren’ uit Boxtel laat zien dat voedselproductie anders, beter en duurzamer kan. In Herenboeren werken gezinnen en boeren samen in de eerste Herenboerderij van Nederland aan een korte keten, van grond tot mond.

Lees alles over wat er tijdens Samen Voedsel Produceren zoal gebeurt én wat de komende maanden op stapel staat in de We Are Food 2018-nieuwsbrief.

We Are Food 2018 is het innovatieprogramma van de regionale samenwerking in AgriFood Capital Noordoost-Brabant. Ondernemers, kennisinstellingen, studenten, zorgprofessionals, onderzoekers, chefs en food experts zijn met elkaar aan de slag om het voedselsysteem te vernieuwen. Samen geven ze invulling aan de voedselagenda van de toekomst. We Are Food 2018 wordt gevoed door de provincie Noord-Brabant.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?