We Are Food in november: Actief met eten

24 oktober 2018

Nieuws

De We Are Food themamaand #Datafood is bijna afgelopen. Maar niet voordat op 30 oktober a.s. bij Grasso in ’s-Hertogenbosch het Datafood Startup Festival heeft plaatsgevonden.

Op 1 november is de start van de volgende We Are Food thema-maand: ‘Actief met eten, een hele zorg minder’. Een maand lang staat Brabant in het teken van zelfredzaamheid van ouderen. We worden ouder en steeds meer mensen worden ouder. Door actief bezig te blijven, blijven ouderen langer zelfredzaam. Zelf eten kopen, klaarmaken en samen eten geeft meer voldoening en helpt uiteindelijk om de ziektekosten terug te dringen. Phyllis den Brok, autoriteit op dit gebied, laat zien hoe dit gaat.

We Are Food is een initiatief van AgriFood Capital in samenwerking met de provincie Noord-Brabant in kader van Brabant, Europese Regio van de Gastronomie 2018.  Lees meer over de themamaanden in het Brabant Magazine van de provincie. Kijk voor het actuele programma op www.wearefood.nl.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?