We Are Food oktober: #Datafood

2 oktober 2018

Nieuws

Snel opkomende bigdata technologieën gaan de hele agrifood keten - van boer tot bord - fundamenteel veranderen. We Are Food staat deze maand dan ook geheel in het teken van #Datafood. In dat kader organiseren JADSBIM en Ondernemerslift+ op 30 oktober a.s. het #DATAFOOD Startup Festival in ’s-Hertogenbosch. Met topsprekers als Tom de Bruyne, SUE Amsterdam en Sicco Pier van Gosliga van Connecterra.

Tijdens dit festival krijgen data gedreven innovatieve startups op het snijvlak van agri&food de kans om in gesprek te gaan met grote corporates zoals KPN en Unilever en met mogelijke investeerders. Daarnaast worden er inspiratieworkshops georganiseerd, is er een design thinking sessie onder leiding van Casper Koomen van Blue Lab en uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. 

Kijk voor het programma en aanmelden op www.datafood.nu. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?